Jetoni momente relaksimi Gjeni Thalassenian tuaj

Ktu te Thalassenia jeta vazhdon qete dhe kendshem.Njerezit jane te sjellshem dhe me dinjitet.Ambjenti te jep nje ndjenje lirije dhe deti do ju beje te mendoni te ktheheni perseri.

Me nota te larta ne Booking.com

ΤJa dolem !Vleresuar me 8.9 ne Booking.com!

Lejohen kafshet tuaja shtepiake

Kafshet tuaja katerkembeshe jane te pranueshme.

Sherbim I shkelqyer

Thjesht na informoni nese ju duhet dicka tjeter.Banesa

Thalassenia ju ofron apartamente dhe dhoma per strehim ne Hanioti Halkidhiki.

Cluster One - Exterior view Exterior view Exterior view Bed view Bed view Panoramic view - Extra bed Panoramic view - Extra bed Room view Bath view Panoramic view A sight for sore eyes Balcony view Cluster Three - Exterior view Cluster Three - Exterior view
Shikoni fotografite