Kompleksi 1 (edhe ne dimer)

Kompleksi Thalassenia 1 ndodhet ne qender te Haniotit (50 m nga qendra)dhe ka dhoma dyshe,katershe dhe gjashtshe.Dhomat permbajne pervec te tjerave kondicioner,wi fi internet,stofe elektrike,ene gatimi,televizor me satelit,jane me drite,te rehatshme,funksionale,te gjitha permbajne ballkon.
Thalassenia Studios ju ofron rehati dhe luksin e shtepise tuaj.
Deti blu I Haniotit me pyllin e tij te pasur perbejne karakteristikat e peisazhit qe shoqerojne te gjitha xhirot ne rajon.