Kompleksi 3

Tek vendi me qendror I Haniotit(60m nga qendra e fshatit dhe 100 m nga deti)kemi krijuar kompleksin e tret(3).
I cili permban dhoma dhe apartamente. Permban apartamente te medhaja me 2 dhoma te ndara,banje dhe sallon-kuzhin.Secila dhome permban kondicioner,televizor(mund te mikprese deri ne 6veta).

Gjithashtu permban 4 dhoma ne nivelin e tokes.Secila dhome permban kondicioner,televizor,krevat dopio dhe nje krevat tek,kuzhine dhe banje.
Kompleksi permban wi-fi internet.